Nieuwbouw 27 appartementen Hovenstraat/Markt

terug naar overzicht
projectinfo
foto's
documenten
op de kaart
Ik heb interesse
download deze projectpagina als pdf

In 2015 realiseerde HEEMwonen 27 appartementen op een prominente plek aan de Markt met voorzieningen zoals diverse winkels, de kerk en het multifunctionele centrum An d’r Put binnen handbereik.    

De appartementen

De appartementen in het centrumplan Waubach zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Ze zijn gelijkvloers en door middel van een lift bereikbaar. Via een ruime entree komt u het appartement binnen. De ruime woonkamer met semi-open keuken heeft een oppervlakte van circa 40 m². Dankzij de grote ramen is veel daglicht in de woonkamer. Vanuit de woonkamer komt u op een overdekt balkon waar u heerlijk kunt zitten. 
24 appartementen hebben twee slaapkamers. De drie hoekappartementen hebben twee slaapkamers en een extra kamer. Alle woningen beschikken over een ruime badkamer met inloopdouche en tweede toilet. De keuken bevindt zich aan de achterkant van het gebouw, aan de galerijkant. Alle appartementen hebben een binnenberging waar plaats is voor een wasmachine en condensdroger
De hoofdingang is gesitueerd aan de Hovenstraat. Een deel van de appartementen kijkt aan de voorzijde uit op de Schoolstraat, het andere deel kijkt uit op de Hovenstraat. Aan de achterzijde van het gebouw kijken de appartementen uit op een fraai aangelegde daktuin. Hier kunt u midden in het centrum lekker tot rust komen of een praatje maken met de buren. 
Voor uitgebreide informatie over de woningen lees de brochure.

Toewijzen van de woningen

De appartementen zijn inmiddels allemaal verhuurd. Wilt u in de toekomst kans maken op een woning? Schrijf u dan nu al in bij Thuis in Limburg.

projectgegevens
Nieuwbouw 27 appartementen Hovenstraat/Markt
wijk
Ubach over Worms Landgraaf
locatie
Landgraaf, Ubach over Worms
status
in uitvoering