Nieuwbouw 21 appartementen Gulpers

terug naar overzicht
projectinfo
foto's
documenten
op de kaart
Ik heb interesse
download deze projectpagina als pdf

Het project “Gulpers” is een deelproject uit het Wijkontwikkelingsplan Nieuwenhagen-Lichtenberg. In 2014 sloopte HEEMwonen drie particuliere woningen, één huurwoning en de achtergelegen loodsen aan de Kampstraat. Op deze plek realiseerde HEEMwonen in 2016 een nieuw appartementencomplex. De appartementen zijn uiterst geschikt voor mensen die graag kleiner willen wonen, dichtbij alle voorzieningen van winkelcentrum Op de Kamp.

Indeling

De appartementen zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Ze zijn gelijkvloers en door middel van een lift bereikbaar. De hoofdingang is gesitueerd aan de Kampstraat. De oppervlakte van de appartementen varieert van circa 68 m² tot 80 m². Er zijn negen verschillende woningtypen. Alle appartementen hebben het balkon aan de straatzijde, aan de Kampstraat. Via de entree komt u in de hal van het appartement. Aan deze hal grenzen de twee slaapkamers, het gastentoilet, berging, de badkamer en de woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer komt u op het balkon waar u heerlijk kunt zitten. Alle woningen beschikken over een ruime badkamer met inloopdouche en tweede toilet. Alle appartementen hebben een binnenberging waar plaats is voor uw wasmachine en condensdroger.
Elk appartement heeft naast de berging in de woning ook een eigen berging op de begane grond die zowel met de lift als via het trappenhuis bereikbaar is. Klik hier voor de uitgebreide brochure over de 21 appartementen "Gulpers" en de woningplattegronden. (ontwerp door: Vissers&Roelands architecten)

Toewijzen van de woningen

De appartementen zijn reeds geadverteerd op Thuis in Limburg en ze zijn allemaal toegewezen. HEEMwonen adverteert haar woningaanbod op de website www.thuisinlimburg.nl. Heeft u verhuisplannen? Schrijf u in bij deze website.

projectgegevens
Nieuwbouw 21 appartementen Gulpers
wijk
Nieuwenhagen Landgraaf
locatie
Kampstraat, Landgraaf
status
in uitvoering