Nieuwbouw 14 woningen Pastoor Jos Petersstraat

terug naar overzicht
projectinfo
foto's
op de kaart
Ik heb interesse
download deze projectpagina als pdf

Aan de Pastoor Jos Petersstraat in Ubach over Worms zijn 18 seniorenwoningen gesloopt. Zij maakten plaats voor 14 levensloopbestendige woningen van één woonlaag. De woningen zijn energiezuinig en hebben energielabel A++.

Indeling

Via de hal komt u in de woonkamer met open keuken en een gesloten berging. De woning heeft een separaat toilet en een badkamer met douche, vaste wastafel en de mogelijkheid voor een tweede toilet. Er zijn twee slaapkamers.Er zijn twee verschillende woningtypes. Eén woningtype heeft de woonkamer aan de straatzijde en het tweede woningtype heeft de keuken aan de straatzijde. De woningen zijn drempelvrij en daardoor uitermate geschikt voor mensen met een rollator en/of rolstoel. Bij elke woning kunt u twee auto’s op eigen terrein parkeren. Klik bovenaan deze pagina op 'documenten' voor de uitgebreide brochure over deze woningen.

Ligging

De woningen zijn gebouwd in de wijk Ubach over Worms, aan de zuidoost kant van de buurt Waubach. Het is er rustig wonen in een 30 km-zone. Op deze locatie woonden de mensen graag door het ‘hofjes-idee’ en de ruime openbare ruimte tussen de woningen. Dit hofjes idee komt weer terug in het nieuwe plan.
De woningen liggen op loopafstand (circa 7 min.) van het winkelcentrum aan de Hovenstraat.

projectgegevens
Nieuwbouw 14 woningen Pastoor Jos Petersstraat
wijk
Ubach over Worms Landgraaf
locatie
Pastoor Jos Petersstraat, Ubach over Worms
status
in uitvoering