Nieuwbouw 24 woningen Gladiolenstraat

terug naar overzicht
projectinfo
foto's
documenten
op de kaart
Ik heb interesse
download deze projectpagina als pdf

In de Kerkraadse wijk Heilust bouwt HEEMwonen 24 betaalbare, levensloopbestendige woningen aan de Gladiolenstraat. De bouwlocatie aan de Gladiolenstraat bestaat uit drie percelen. BAM Wonen voert het project uit.

Indeling
In de Gladiolenstraat bouwen we twee verschillende grondgebonden woningtypen. Alle woningen zijn levensloopbestendig, maar verschillen in grootte. Het gebruiksoppervlakte van de twee woningtypen ligt tussen de 88 m² en 116 m². De woningen hebben – naast de standaard voorzieningen – ook een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Er is geen parkeerplaats op eigen terrein of garage. De auto moet op de openbare weg worden geparkeerd.

Duurzame woningen
Duurzaamheid is één van de belangrijke thema’s van HEEMwonen. De nieuwbouwwoningen zijn daarom gasloos en CO2-neutraal. BAM Wonen zal de nieuwbouwwoningen voorzien van goede isolatie, een warmtepomp en geïntegreerde zonnepanelen op het dak.

Doelgroep
De woningen aan de Gladiolenstraat zijn geschikt voor diverse doelgroepen. Inmiddels zijn de nieuwe huurders geselecteerd en wordt de bouw van het project afgerond.

projectgegevens
Nieuwbouw 24 woningen Gladiolenstraat
locatie
Heilust
start uitvoering
Juli 2020
geplande oplevering
Medio 2021
huurprijs vanaf
Nog niet vastgesteld
start verhuur
Publicatie Thuis in Limburg eind 2020, verhuur medio 2021
status
in uitvoering