Nieuwbouw 3 eengezinswoningen Calbertsweg

terug naar overzicht
projectinfo
foto's
documenten
op de kaart
Ik heb interesse
download deze projectpagina als pdf

In de Kerkraadse wijk Gracht bouwt HEEMwonen 3 betaalbare eengezinswoningen aan de Calbertsweg. Op deze locatie sloopten we eerder vier verouderde duplexwoningen. BAM Wonen voert het project uit.

Indeling
De woningen hebben een woonkamer met open keuken en separaat toilet op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer met vaste wastafel, douche en voorzieningen voor een tweede toilet. De zolder is bereikbaar via een vaste trap. De gebruiksoppervlakte van de woningen is 120 m². Het Parkeren is op eigen terrein voor de woning. Ook is er een buitenberging in de tuin.

Duurzame woningen
Duurzaamheid is één van de belangrijke thema’s van HEEMwonen. De nieuwbouwwoningen zijn daarom gasloos en CO2-neutraal. BAM Wonen zal de nieuwbouwwoningen voorzien van goede isolatie, een warmtepomp en geïntegreerde zonnepanelen op het dak.

Doelgroep
De woningen aan de Calbertsweg zijn geschikt voor 3- of meerpersoonshuishoudens.Inmiddels zijn de nieuwe huurders geselecteerd en wordt de bouw van het project afgerond.

 

 

projectgegevens
Nieuwbouw 3 eengezinswoningen Calbertsweg
locatie
Calbertweg, Kerkrade
start uitvoering
Juli 2020
geplande oplevering
Medio 2021
huurprijs vanaf
Nog niet vastgesteld
start verhuur
Publicatie Thuis in Limburg eind 2020, verhuur medio 2021
status
afgerond