Vacature Junior Vastgoedbeheerder

Wij zijn HEEMwonen, een woningcorporatie die voor een heem zorgt voor 10.000 huishoudens in Kerkrade en Landgraaf. Als maatschappelijk ondernemer werken we elke dag aan betaalbaar wonen en prettig leven. We hebben hoge ambitie is om ons vastgoed duurzaam te beheren en (door)ontwikkelen. Daarbij staat onze huurder en de buurt altijd centraal. Daar doen wij het voor en daar hebben we jou bij nodig. (klik op de afbeelding rechts voor het downlaoden van een pdf-bestand) 

Wij zoeken per direct een junior vastgoedbeheerder (32-36 uur).

Je bent een beginnend vastgoedprofessional, je wilt je verder ontwikkelen en houdt van een uitdaging. Je bent zorgvuldig, betrokken, loyaal en je hebt de drive om een professional te worden op gebied van beheer en onderhoud. Ben jij die nieuwe collega?

Team Vastgoed is op zoek naar een junior vastgoedbeheerder. Het team Vastgoed bestaat uit 18 zelfstandig werkende professionals. Zij zorgen dagelijks voor het verduurzamen, ontwikkelen en het in stand houden van het vastgoed van HEEMwonen. Dat doen we steeds minder vanuit een traditionele opdrachtgeversrol, maar veel meer vanuit een regierol. De manier van sturen, administreren en monitoren is daardoor in ontwikkeling en vraagt om nieuwe manieren om onze vastgoeddata beschikbaar te maken. HEEMwonen zoekt een junior vastgoedbeheerder die ons kan helpen om onze ambities op het gebied van digitalisering binnen de afdeling Vastgoed waar te maken. Onze ambitie is namelijk om steeds meer op data te sturen en data gedreven te werken. In deze functie richt je je op het ontwikkelen, inrichten en voeren van een correcte, inzichtelijke en volledige vastgoedadministratie. Je zorgt ervoor dat de vastgoeddata actueel en betrouwbaar zijn. Zodat wij klantvragen snel en effectief kunnen beantwoorden en goed kunnen sturen op onze vastgoedportefeuille.

Daarnaast werk je ook ondersteunend. Hierbij moet je denken aan dataverwerking, uitzoekwerk en klantcontact.
Om de corporatiesector goed te leren kennen zul je de eerste weken meelopen op diverse afdelingen. Zo leer je snel wat er op de werkvloer plaats vindt en waar je collega’s dagelijks mee bezig zijn. Dit helpt jou om een vliegende start te maken en geeft jou inzicht in de processen en praktische raakvlakken met vastgoeddata en beheer.

Wat bieden wij jou?

• Een brede en uitdagende functie. Je wordt goed begeleid en ingewerkt en krijgt ruimte om je te ontwikkelen, zodat je na een half jaar tot een jaar zelfstandig aan de slag gaat.
• Een bak aan relevante werkervaring
• Een fijne werksfeer met leuke collega’s die een stap extra zetten om elkaar vooruit te helpen.
• Een werkweek van 32-36 uur.
• De mogelijkheid om deels thuis te werken en een bijbehorende thuiswerkvergoeding
• Wij stellen een laptop, telefoon en indien nodig een ergonomische verantwoorde beeldschermwerkplek (thuis) ter beschikking
• Een loopbaanbudget dat is bedoeld voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
• We bieden volop mogelijkheden voor ontwikkeling en opleiding. Dit kan door het volgen van opleiding of learning on the job.
• Een groot netwerk van woningcorporaties, gemeenten en andere non-profit organisaties waar je gebruik van kunt maken

Wat breng je mee?

• Je hebt een MBO of HBO-studie afgerond
• Je beschikt over sterke digitale vaardigheden en hebt affiniteit met techniek en een uitstekende kennis van Excel.
• Je bent proactief, zelfstandig, leergierig en initiatiefrijk.
• Maatschappelijk betrokken, klantgericht en sociaalvaardig.
• Makkelijk in de omgang en een echte teamplayer.

Sollicitatieproces

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie die een bijdrage levert aan de ontwikkeling van de regio Parkstad? En pas je binnen bovengenoemd profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur ons uiterlijk 19 juni 2022 jouw motivatie en CV. Op donderdagmiddag 30 juni a.s. staan de eerste sollicitatiegesprekken gepland. De tweede gesprekken vinden plaats op  donderdagmorgen 7 juli a.s. Stuur je sollicitatie naar Sonja Vriesema, medewerker HRM via hrm@heemwonen.nl.

Heb je vragen over deze functie?

Neem dan contact op met Erik van Wissen, Teamleider Vastgoed. Erik is bereikbaar via telefoonnummer (045) 645 44 44.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.