HomeCarboonplein 13

Carboonplein 13

Slaapkamers: 2 slaapkamers
Bouwjaar: 2009
Energielabel: A
Verwarming: Eigen CV
Kale huurpijs

€ 955.5

Beschrijving woning

Over de woning
Dit appartement met 2 slaapkamers ligt boven de Aldi aan het Carboonplein en heeft verder een ruime woonkamer met open keuken, badkamer en berging op de begane grond. In de huurprijs is de parkeerplaats op het afgesloten terrein aan de achterzijde van het complex opgenomen. 

Over de buurt
Vanaf uw balkon heeft u een prachtig uitzicht over het Carboonplein. Hier liggen alle winkels voor uw dagelijkse boodschappen. 

Beschikbaarheid 
Juli 2024

Plattegrond 
De werkelijke indeling van de woning kan afwijken van de plattegrond.

Voor wie 
De woning is geschikt voor maximaal 2 personen, leeftijd vanaf 23 jaar. LET OP Voor deze woning is er geen recht op huurtoeslag!

Documenten klaarzetten in Thuis in Limburg  
Als de documenten klaar staan, is een eventuele woningtoewijzing sneller geregeld! 
Heeft u serieus interesse in deze woning? Zorg dan dat u alle nodige documenten alvast klaar zet via Thuis in Limburg. Dat kan in het onderdeel ‘Mijn documenten’ (ook van een eventuele mede-aanvrager). Deze zijn nodig om te beoordelen of de woning past bij het inkomen en de gezinssituatie. Maak uw BSN nummer overal onleesbaar voordat u het bestand upload. 
•    Inkomensverklaring van de Belastingdienst; de meest recente is te downloaden via www.belastingdienst.nl of via 0800-0543 op te vragen. 
•    Uittreksel BRP (BasisRegistratie Personen) dat niet ouder is dan 3 maanden, waarop uw adreshistorie is te zien. Dit kan (online) aangevraagd worden bij de gemeente.
•    Verhuurdersverklaring van uw huidige verhuurder, of een hypotheekverstrekkersverklaring van uw koopwoning die niet ouder is dan 3 maanden. Als u huurt bij HEEMwonen is dat niet nodig. 
•    Akkoord van bewindvoering of budgetbeheer (indien van toepassing). 
•    Loonstroken, uitkeringsstroken van de laatste 3 maanden of het meest recente pensioenoverzicht (geen bankafschriften) 

* Vermelde huurprijs is onder voorbehoud.

Informatie over woning

Totale oppervlakte
70
Oppervlakte slaapkamer(s)
14 en 10
Oppervlakte woonkamer
41
Tuin
Nee
Balkon
Ja
Berging
Ja
Beschikbaar per
Juli 2024

Kosten

Kale huurprijs
€ 955.5
Servicekosten
€ 43.5
+
Totale huurprijs
€ 999
Rekenhuur
€ 956.48

Kunnen we je helpen?

Kantoor gesloten

Vrijdag (17-05) is ons kantoor gesloten i.v.m. een training.

Voor spoedgevallen zijn we uiteraard 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Je kunt hiervoor bellen naar 045 645 4444.