HomeSamen BuurtmakenOver Samen Buurtmaken

Over samen buurtmaken

In het hart van HEEMwonen klopt een duidelijke visie:
‘Samen Buurtmaken’.

In het hart van HEEMwonen klopt een duidelijke visie: ‘Samen Buurtmaken’. Deze koers laat zien wie we zijn en waar we voor staan. Het geeft richting aan hoe wij ons werk uitvoeren en waar we op aangesproken kunnen worden. Wij zijn buurtmakers!

HEEMwonen heeft een stevige positie in Kerkrade en Landgraaf. We voelen ons verantwoordelijk voor sterke, gevarieerde buurten waar bewoners zich thuis voelen. Om dat te realiseren is het essentieel om nauw samen te werken met bewoners en stakeholders. De opgave in onze regio is groot en complex. Wij zien vooral veel kansen. We vinden het belangrijk dat bewoners zich thuis voelen en vanuit een stevige basis hun leven kunnen leiden.

We hebben deze koers bepaald op de manier zoals we willen werken: met inspraak van collega’s, bewoners en stakeholders, in een wendbaar proces en gebruikmakend van data. Het resultaat is een strategische koers die richting geeft en niet voor schrijft. Dat helpt om in te blijven spelen op ontwikkelingen om ons heen.

Samen maken we onze buurten. Samen maken we het verhaal van HEEMwonen. Het volledige verhaal, lees je hieronder. 

Kunnen we je helpen?

Openingstijden Carnaval

Op carnavalsmaandag (12-02) en dinsdag (13-02) zijn we gesloten.

Voor spoedgevallen zijn we uiteraard 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Je kunt hiervoor bellen naar 045 645 4444.

Fijne carnaval!