HomeVoor bewonersHuur en betalenMeer te besteden door De VoorzieningenWijzer

Meer te besteden door De VoorzieningenWijzer

Veel huishoudens in Kerkrade en Landgraaf hebben moeite om financieel rond te komen. Te vaak is dat niet nodig. Er zijn veel regelingen en toeslagen waar je gebruik van kunt maken. Maar dat is ook meteen het probleem. Het is veel en ingewikkeld. Want waar heb je recht op en hoe vraag je dat aan? De Voorzieningenwijzer kan je hierbij helpen. 

Wat geldt voor jou?

Met De VoorzieningenWijzer weet je welke toeslagen en/of regelingen voor jou gelden en of je wel de best passende energieleverancier en zorgverzekering hebt. Als inwoner van gemeente Landgraaf of Kerkrade, kun je checken wat voor jou geldt en krijg je gratis ondersteuning van een opgeleide adviseur. Woon je in Landgraaf? Dan neemt een collega van ISD BOL contact met je op. Als je in Kerkrade woont neemt Impuls contact met je op.

De adviseur komt bij je thuis om te kijken voor welke gemeentelijke regelingen en rijkstoeslagen je in aanmerking komt. Hij of zij kijkt ook met je mee of je zorgverzekeringspakket en het energiecontract bij je past en of je recht hebt op teruggave vanuit de inkomstenbelasting. De adviseur kan je ook meteen helpen met het aanvragen of overstappen. 

Na een adviesgesprek besparen huishoudens gemiddeld €500 euro per jaar. En nog belangrijker: rust en overzicht omdat de financiën op orde zijn. 

Ga voor meer informatie of om je aan te melden naar www.datgeldtvoormij.nl. 

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?

Wij staan voor je klaar!

Laat jouw gegevens hier achter, dan bellen wij je binnen twee werkdagen terug.

Kunnen we je helpen?

We zijn vandaag telefonisch niet bereikbaar

Door onderbezetting bij ons team Service & Advies zijn we vandaag telefonisch niet bereikbaar. Voor spoedgevallen kun je uiteraard altijd bellen naar naar 045 645 4444.

We doen er alles aan om zo snel mogelijk weer bereikbaar te zijn! Bedankt voor het begrip.