HomeSamenwerken voor een gezamenlijk doel

Samenwerken voor een gezamenlijk doel

Bij HEEMwonen werken we samen met partners aan een gezamenlijk doel. We willen woningen bouwen die van goede kwaliteit zijn en een thuisgevoel bieden. Om snel te kunnen schakelen, investeren we in duurzame relaties. Voor Marc Biermans, teamleider bij Vastgoedservice Smeets, en Gian Kerstges, interim teamleider Service & Advies bij HEEMwonen, is dit een belangrijke missie.

Samenwerken voor woonplezier

Een voorbeeld van zo’n samenwerking is die met Habenu van de Kreeke B.V. en met Vastgoedservice Smeets. Sinds 2015 werken we samen met Vastgoedservice Smeets als partners. HEEMwonen beantwoordt vragen, geeft informatie en handelt de klachten en verzoeken van bewoners af. De collega’s bij Vastgoedservice Smeets zijn de ogen en oren achter de voordeur van de woningen. Als een bewoner een reparatie nodig heeft, staat Vastgoedservice Smeets klaar om te helpen. “Samen zetten we ons in om problemen op te lossen en het woonplezier van onze bewoners te verbeteren. Door deze samenwerking kunnen we snel handelen, zodat iedereen prettig kan wonen”, vertelt Marc.

Meer dan externe collega’s

Hoewel ze elkaar graag externe collega’s noemen, is de nauwe samenwerking meer dan dat. “Bij HEEMwonen hebben we geen eigen monteurs in dienst, dus we zijn sterk afhankelijk van het samenspel met de ketenpartners. We zijn dit aan het versterken. Inmiddels is er wekelijks een servicecollega van Smeets op ons kantoor in Kerkrade”, legt Gian uit.


“Het woonplezier van onze bewoners staat altijd voorop. Zij kunnen rekenen op de diensten en betrokkenheid van Vastgoedservice Smeets. HEEMwonen is trots dat we samen de bewoners snel en goed kunnen helpen. Deze samenwerking is daar een groot onderdeel van”, sluit Gian enthousiast af.

"Het woonplezier van onze bewoners staat altijd voorop"

Kunnen we je helpen?