HomeVoor bewonersMijn voorkeuren

Mijn voorkeuren

Bij HEEMwonen denken we graag met je mee. Daarom kun je bij ons aangeven welke voorkeur je hebt voor het ontvangen van bijvoorbeeld geprinte of digitale post.

Post

Bij HEEMwonen kun je jouw post digitaal of op papier ontvangen. Je kunt zelf je voorkeur aangeven en altijd weer wijzigen. Ook als je post op papier wilt blijven ontvangen, is het goed om dit aan te geven.
Let op!
Nog niet alle post wordt naar voorkeur verzonden. We voeren dit stap voor stap in. Het kan dus voorkomen dat je nog post op papier ontvangt, terwijl je voorkeur digitaal is. Jouw voorkeur verwerken we zo snel mogelijk, maar het kan enkele dagen duren. Brieven met een antwoordenvelop en aangetekende post kunnen wij niet digitaal versturen. Deze post zul je altijd op papier ontvangen.

Brief digitaal bekijken?

Heb je een brief per post ontvangen en wil je deze digitaal bekijken? Zoek een code met ‘PTX’ ervoor en vul hieronder de code in om de brief digitaal te openen:

 
..dssddsdsddsdsd. – … – …
 

Vervolgens kun je:

  • Jouw ontvangstvoorkeur wijzigen.
  • Post digitaal inzien en opslaan.
  • Eenvoudig betalen via iDEAL.

Hoe herken je een mail van HEEMwonen?

Mails die Postex namens ons verstuurt, hebben het onderwerp: ‘Nieuwe post van HEEMwonen’. De afzender is altijd ‘HEEMwonen’ vanuit info@heemwonen.nl. In onderstaande voorbeelden kun je zien hoe deze mails eruit zien. Het eerste voorbeeld is een mail met daarin een directe betaallink.

Betaalverzoeken via Postex

Bij HEEMwonen betaal je de maandelijkse huur bij voorkeur per automatische incasso vooruit. Soms verstuurt HEEMwonen een digitaal betaalverzoek voor het betalen van jouw huur of afrekening van servicekosten. Klik op de link en betaal direct via iDEAL. Bij post op papier moet je eerst de PTX-code invoeren die op de voorpagina van de brief staat.

Voorkeur kalender

Eerder kregen alle bewoners van HEEMwonen een kalender. In het kader van milieubesparing, doen we dit vanaf 2024 alleen nog op aanvraag. Wil je graag een kalender ontvangen? Laat je gegevens achter in het formulier. De kalender valt dan eind 2024 bij jou op de deurmat.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kunnen we je helpen?

We zijn vandaag telefonisch niet bereikbaar

Door onderbezetting bij ons team Service & Advies zijn we vandaag telefonisch niet bereikbaar. Voor spoedgevallen kun je uiteraard altijd bellen naar naar 045 645 4444.

We doen er alles aan om zo snel mogelijk weer bereikbaar te zijn! Bedankt voor het begrip.