Home › En de winnaar van de Buurtmaker van het jaar is........

En de winnaar van de Buurtmaker van het jaar is……..

... John Wolters!

We zijn trots om te melden dat John Wolters is uitgeroepen tot Buurtmaker van het Jaar 2024! 
 
Met maar liefst 575 van de 958 stemmen heeft hij deze titel gewonnen. Een mooie erkenning voor zijn harde werk en inzet voor de buurt. 
 
John is een actieve bewoner van Kerkrade-West. Hij organiseert veel activiteiten voor jong en oud en zorgt ervoor dat buurtbewoners elkaar beter leren kennen. Een van zijn bekendste initiatieven is de buurtcamping ‘Mijn Camping West’. Dit evenement wordt elk jaar in het park van Kerkrade-West georganiseerd. Drie dagen lang gaan buurtbewoners ‘op vakantie’ in hun eigen wijk. Het doel? Verbinding en gezelligheid! 
 
Daarnaast heeft John de stichting Park West Events opgericht. Met deze stichting organiseert hij buurtmaaltijden en andere activiteiten tijdens feestdagen zoals Kerst, Pasen en Bevrijdingsdag. Hierdoor kunnen bewoners samen genieten van een maaltijd en elkaars gezelschap. 
 
John is ook actief als voorzitter van de speeltuin in Kerkrade-West. Samen met andere vrijwilligers zorgt hij ervoor dat de speeltuin een veilige en leuke plek blijft voor de kinderen uit de buurt. Hij steekt veel tijd in het beheer en het onderhoud van de speeltuin.
 
Op 1 oktober hebben we John tijdens een feestelijke bijeenkomst in ‘t Westhoes in het zonnetje gezet. Samen met buurtbewoners en vrijwilligers vierden zijn mooie prestaties. Zijn inzet, enthousiasme en het vermogen om mensen te verbinden, maken hem een echte Buurtmaker! 
 
We willen iedereen die betrokken was bij deze verkiezing bedanken voor het enthousiasme. Dankzij jullie zijn er zoveel stemmen uitgebracht.
 
We kijken uit naar de volgende Buurtmaker van het jaar verkiezing van 2025!

Kunnen we je helpen?