HomeOver onsGovernanceMarianne Potting

Marianne Potting

Even voorstellen

Als het nieuwste lid van de Raad van Commissarissen stel ik mij graag aan jullie voor. Mijn wortels liggen in Zuid-Limburg, ik ben geboren en getogen in Meerssen en heb lang in Maastricht gewoond, gestudeerd en gewerkt.

Nu woon ik in de prachtige Hunsruck in Duitsland, waar ik samen met mijn man Lex een 250 jaar oude vakwerk boerderij aan het restaureren ben.

Na mijn studie gezondheidswetenschappen, ben ik aan de Universiteit Maastricht gepromoveerd op een proefschrift over mantelzorg. Daarna heb ik enige jaren als beleidsmedewerker bij de Provincie Limburg gewerkt.

De langste periode heb ik bij Zuyd Hogeschool gewerkt waar ik als onderzoeker en docent werkzaam was.

Rode draad in mijn carrière, zijn vragen over mensen en de netwerken waarin zij leven. Of mensen nu als mantelzorger voor iemand zorgen, als vrijwilliger een bijdrage leveren aan een vereniging of organisatie of actief zijn in hun buurt of wijk, ze gaan altijd verbindingen aan die betekenisvol zijn.

Die verbindingen zijn essentieel maar ze komen door allerlei maatschappelijke ontwikkelingen ook onder spanning te staan.

Ik zie het als mijn rol binnen de Raad van Commissarissen om een bijdrage te leveren aan de maatschappelijke opdracht van HEEMwonen, en door erop toe te zien dat nooit vergeten wordt dat een verzameling gebouwen pas een fijne buurt wordt door de mensen die er leven.

Kunnen we je helpen?

Tijdelijk niet bereikbaar

Vandaag (11-04) zijn wij tijdelijk niet telefonisch bereikbaar tot 17:00u.

Voor spoedgevallen zijn we uiteraard 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Je kunt hiervoor bellen naar 045 645 4444.