HomeOver onsGovernanceNico Haster

Nico Haster

Even voorstellen

Ik woon sinds 1994 in Ulestraten in ons oude (uit 1860) gerenoveerde huis aan de rand van het dorp, dicht tegen de velden en de bossen aan waar we graag dagelijks wandelen met onze hond.

Ik heb een financiële achtergrond en in die hoedanigheid in verschillende sectoren gewerkt zoals in de semi-overheid-sector, de financiële sector, de pensioensector, en de private sector. Op dit moment ben ik werkzaam in de gezondheidssector als directeur Groep Finance & Control bij Zuyderland. En voor deze banen heb ik veel in andere delen van Nederland -en dan met name in de Randstad- gewerkt.

Wonen in een omgeving waar je je thuis voelt, is belangrijk, vind ik. Dat is de reden waarom wij nooit verhuisd zijn naar de Randstad, waarbij betaalbaarheid van de woningen aldaar natuurlijk ook een rol speelde. Heemwonen heeft een mooie- en belangrijke maatschappelijke taak als het gaat om betaalbare woningen in een plezierige buurt. “Buurt Maken” spreekt mij zeer aan. Vanuit mijn huidige werkgever Zuyderland weet ik welke maatschappelijke vraagstukken er zijn voor deze regio:
Wonen, welzijn en gezondheid gaan immers hand in hand!

Als commissaris op voordracht van de huurders zal ik me dus ook zeker inzetten om een bijdrage te leveren aan deze maatschappelijke taak van Heemwonen ten behoeve van haar huurders in deze regio.

Kunnen we je helpen?

We zijn vandaag telefonisch niet bereikbaar

Door onderbezetting bij ons team Service & Advies zijn we vandaag telefonisch niet bereikbaar. Voor spoedgevallen kun je uiteraard altijd bellen naar naar 045 645 4444.

We doen er alles aan om zo snel mogelijk weer bereikbaar te zijn! Bedankt voor het begrip.