HomeOver onsGovernanceWim Weide

Wim Weide

Even voorstellen

Ik woon met mijn vrouw Marieke in Epen. Na jarenlang vanuit Amersfoort te hebben gewerkt ben ik vanaf november 2020 weer terug in het mooie zuiden. Onze drie kinderen zijn al lang uit huis.

Op dit moment ben ik werkzaam als kwartiermaker, adviseur en interim manager bij diverse vastgoedorganisaties. Naast mijn commissarisfunctie bij HEEMwonen vervul ik ook nog enkele andere toezichthoudende functies bij corporaties.

Vanuit de gedacht dat iedere mens telt, wil ik me, als commissaris op voordracht van huurders, nadrukkelijk inzetten voor een corporatie die naast begrippen als betaalbaarheid en beschikbaarheid ook oog heeft voor de menselijke maat en huurdersparticipatie. De opgave waarop vandaag de dag betaalbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit van het wonen worden ingevuld is geen vanzelfsprekendheid. Het is mijn doel om bij HEEMwonen als commissaris bij te mogen dragen aan zaken die financieel en maatschappelijk in evenwicht zijn. Mijn achtergrond in projectontwikkeling, vastgoedsturing en vastgoedmanagement helpt mij om hier goed toezicht op te houden en van advies te zijn.

Kunnen we je helpen?

Tijdelijk niet bereikbaar

Vandaag (11-04) zijn wij tijdelijk niet telefonisch bereikbaar tot 17:00u.

Voor spoedgevallen zijn we uiteraard 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Je kunt hiervoor bellen naar 045 645 4444.