HomeOver onsWerken bij HEEMwonenOpen Sollicitatie
Vacature

Open Sollicitatie

We zijn altijd benieuwd naar nieuw talent. Ben jij iemand die impact wilt maken binnen een organisatie die grenzen verlegt, samenwerkt en een positieve impact maakt in Kerkrade en Landgraaf? Dan is dit jouw uitnodiging om met ons een kop koffie te drinken door een open sollicitatie in te sturen. 

Dit zijn wij

Bij HEEMwonen geloven we in de kracht van een thuis; niet alleen voor onze bewoners, maar ook binnen onze teams. Een thuis is waar je met plezier leeft, je volledig jezelf kunt zijn en je een inspirerende omgeving creëert samen met anderen. Als goede buur staan we voor elkaar klaar en dit principe leven we na. Van onze bewoners tot aan onze medewerkers en partners. Meedoen staat centraal en alle medewerkers dragen bij aan een groter geheel: Samen Buurtmaken. We moedigen onze medewerkers aan om met innovatieve oplossingen te komen, uitdagingen met beide handen aan te grijpen en altijd te blijven leren en groeien.

De koffie staat klaar

Dus, ben jij iemand die buiten de gebaande paden durft te treden, met een frisse blik naar de wereld kijkt en graag samenwerkt om positieve verandering te realiseren? Dan zijn we heel benieuwd naar jou! Vul het formulier hieronder in en vertel ons over jezelf, je ambities en hoe jij denkt bij te kunnen dragen aan onze missie. 

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

1Contact
2Motivatie
3Sollicitatie indienen
Contactgegevens
Naam*

Vragen?

Neem gerust contact op met onze HR afdeling.

Je kunt bellen naar 
045 645 44 44 of mailen naar
hrm@heemwonen.nl

Kunnen we je helpen?

Tijdelijk niet bereikbaar

Vandaag (11-04) zijn wij tijdelijk niet telefonisch bereikbaar tot 17:00u.

Voor spoedgevallen zijn we uiteraard 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Je kunt hiervoor bellen naar 045 645 4444.