HomeOver onsWerken bij HEEMwonenTechnisch coördinator
Vacature

Technisch Coördinator

We zijn op zoek naar een daadkrachtige buurtmaker voor ons technisch team voor 30-36 uur. In deze veelzijdige en sociale functie van Technisch Coördinator kun jij het verschil maken voor onze bewoners. Op deze pagina lees je meer over deze vacature. 

Over ons

Wij zijn HEEMwonen, een woningcorporatie die voor een thuis zorgt voor zo’n 10.000 huishoudens in Kerkrade en Landgraaf. Bij HEEMwonen voelen we ons verantwoordelijk voor sterke, gevarieerde buurten waar bewoners zich thuis voelen. HEEMwonen is een ambitieuze organisatie met ca 120 medewerkers, korte lijnen en een informele werksfeer. Met onze collega’s, partners en bewoners zetten we in op een duidelijke visie, namelijk Samen Buurtmaken. Deze koers laat zien wie we zijn en waar we voor staan. Het geeft richting aan hoe wij ons werk uitvoeren en waar we op aangesproken kunnen worden. Wij geloven in de kracht van samen en nét even anders. Door dwars te denken en fris te kijken, verleggen we grenzen en zetten we iedereen in zijn kracht. We durven onszelf en anderen uit te dagen, kleuren zo nu en dan buiten de lijntjes en gaan voor een positieve impact. Vanuit deze gedachte inspireren we de wereld om ons heen om in regie te zijn én mee te doen. En daar kun jij in deze functie aan bijdragen! 

Over de functie en ons team

Ons team bestaat momenteel uit zeven Technisch Coördinatoren. We zijn een heel divers team met verschillende leeftijden, ervaringen en interesses. Waar ons team in uitblinkt is onze gedrevenheid, de humor en de zelfstandigheid waarmee wij ons werk doen. De uitvoerende werkzaamheden binnen het niet- planmatige onderhoud (NPO) in combinatie met de verscheidenheid aan vraagstukken (NPO en in het verlengde hiervan richting PO) en onze rol bij belangrijke opgaven alsmede in de Ketensamenwerking maakt deze rol erg afwisselend en uitdagend. Voor ons onderscheidt HEEMwonen zich door haar betrouwbaarheid, een stabiele basis en een gezonde dosis lef. 

Jouw werkweek

Een gemiddelde werkdag als Technisch coördinator is afwisselend en uitdagend. Jouw werkdag start op kantoor in Kerkrade met de weekstart waarin jij met jouw teamleden bespreekt welke zaken deze week op de planning staan en hoe jullie het werk verdelen. Vervolgens heb je een vooropname in Landgraaf waarin je de vertrekkende bewoner alles vertelt over hoe de woning achtergelaten moet worden en alvast een inschatting maakt van de werkzaamheden die nodig zijn om de woning weer verhuur klaar te maken. Hierna ga je naar een eindopname op een ander adres waarin je samen met de Ketenpartner de woning opneemt en besluiten maakt over de werkzaamheden die plaats gaan vinden. Je doet de administratie van deze afspraken op kantoor.  Rond lunchtijd vindt er een lunchbijeenkomst plaats waarin de organisatie wordt meegenomen in een actueel thema. Hierna heb je een overleg over de voortgang van een van de projecten waar jij verantwoordelijk voor bent. Na dit overleg loop je tevreden de ruimte uit, wat zijn er weer goede stappen gezet! Samen hebben jullie knopen doorgehakt voor een aantal besluiten. Nu kan iedereen weer voortvarend verder met zijn/ haar actiepunten. Je hebt vervolgens een kort afstemmingsmoment met een aannemer voor een klein renovatieproject waarbij van zeven geschakelde woningen het dak vervangen gaat worden.  
De dag eindigt met een afspraak met een collega TC’ er en de Ketenpartner bij een grote woning waarbij, samen met de Ketenpartner, een nieuwe badkamer wordt geplaatst. Je bespreekt de mogelijkheden en maakt goede afspraken over de start van de werkzaamheden.  

Jouw sleutel tot succes: onze beloften

 • Dwars denken en fris kijken; Vanuit jouw rol heb je een belangrijke bijdrage aan de opgaven van de organisatie binnen NPO. Met jouw frisse blik kom je zelf met verbetervoorstellen en andere invalshoeken die het werk verbeteren.  
 • Je hebt een hart voor de bewoner; Je bent een klantgerichte collega. Je toont lef door, vanuit jouw professionele blik, besluitvaardig te zijn en (eigen) besluiten te nemen die bijdragen aan de betreffende situatie (maatwerk).  
  ‘ Samen buurtmaken’ doe jij door bij te dragen aan diverse vraagstukken binnen de organisatie;  
 • Op ons kun je bouwen; Je hebt veelvuldig contact met bewoners en onze ketenpartners. Het is belangrijk dat je zegt wat je doet en doet wat je zegt.  
 • Talent gedreven bereiken we meer; Je hebt een waardevolle bijdrage aan de teamdoelen en verantwoordelijkheden binnen het TC team en daarnaast pak je, in overleg met PO, vraagstukken en kleine projecten voortvarend op.  
 • We bouwen bruggen; Het is belangrijk dat jij actief de verbinding legt met planmatig onderhoud, de woonmakelaars en andere collega’s om gezamenlijk aan opgaven te werken. Integraal denken en handelen is cruciaal in deze rol.  

Wat bieden we jou

 • Een afwisselende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng. Elke dag een beetje beter worden in je vak.
 • Een fijne werksfeer met leuke collega’s die een stap extra zetten om elkaar én onze bewoners vooruit te helpen. 
 • Een functie voor 30-36 uur per week op basis van een jaarcontract met uitzicht op een vaste overeenkomst.  
 • Wij stellen een laptop, tablet en telefoon beschikbaar. 
 • Een ambitieuze, informele organisatie met een stevige basis die continu wil leren en verbeteren. 
 • Een loopbaanbudget dat is bedoeld voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. We bieden volop mogelijkheden voor ontwikkeling en opleiding. 
 • Afhankelijk van kennis en ervaring word je ingeschaald conform de cao-woondiensten in functieschaal (H). Je salaris ligt tussen in Salarisschaal H  (€ 3.748 – € 4.727)  bij een fulltime aanstelling van 36 uur per week.  

Word jij de buurtmaker die ons komt versterken?

Stuur ons dan uiterlijk 20 mei jouw CV met motivatie waarom jij onze nieuwe Technisch Coördinator wordt. Dat kan via onderstaand formulier of via hrm@heemwonen.nl. Op donderdag 23 mei staan de eerste gesprekken gepland en op maandag 27 mei in de middag de tweede gesprekken.  Het arbeidsvoorwaardengesprek  staat gepland op dinsdagmorgen 28 mei.  We ontmoeten je graag!

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

1Contact
2Motivatie
3Sollicitatie indienen
Contactgegevens
Naam*

Vragen over deze functie?

Neem dan gerust contact op met Maury Duret. Onze teamleider Woonservice. Je kunt haar bereiken via: 

+31 6 12 20 67 37
m.duret@heemwonen.nl

Kunnen we je helpen?

Kantoor gesloten

Vrijdag (17-05) is ons kantoor gesloten i.v.m. een training.

Voor spoedgevallen zijn we uiteraard 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Je kunt hiervoor bellen naar 045 645 4444.