Veelgestelde vragen categorie: Huuropzegging

HomeHuuropzegging

Waar kunnen we je mee helpen?

De meterstanden staan op het eind opnameformulier vermeld. Dit formulier krijg je toegestuurd na de eindopname én wordt voor je klaargezet in mijn HEEMwonen bij ‘Mijn documenten’.

Voor vragen over een nieuwe huurder kun je de woonmakelaar benaderen, via ons telefoonnummer 045-645 44 44.

Het wijzigen van de afspraak voor een voor- of eindopname kun je telefonisch doen. Neem contact op met de technisch beheerder van HEEMwonen via 045-645 44 44.

Je ontvangt de eindafrekening uiterlijk 8 weken na de huuropzegging datum.

Het is belangrijk om wijzigingen in jouw woonsituatie altijd door te geven bij de Belastingdienst.

Ja, na de huuropzegging maken wij een afspraak met je voor een vooropname. Dat betekent dat een technisch beheerder van HEEMwonen in jouw woning komt kijken of er eventueel nog werkzaamheden uitgevoerd moeten worden voordat je de woning kunt achterlaten. Daarbij geven we ook aan wat de geraamde kosten zijn als je deze werkzaamheden door HEEMwonen laat uitvoeren. De afspraken die daarbij worden gemaakt, leggen wij schriftelijk voor je vast. In elk geval moeten de werkzaamheden vóór het einde van de huurperiode zijn uitgevoerd. De technisch beheerder maakt ook direct een afspraak met je voor de eindopname.

Je kunt de huur op elk gewenst moment opzeggen. HEEMwonen hanteert een opzegtermijn van minimaal één maand. Een voorbeeld: Vandaag is het 7 oktober en je zegt de huur op. De einddatum van jouw huurcontract is dan 7 november. Valt 7 november in het weekend dan loopt de huur door tot de eerstvolgende werkdag ná het weekend.

Je kunt de huur op elk gewenst moment opzeggen. HEEMwonen hanteert een opzegtermijn van minimaal één maand. De einddatum van de huurovereenkomst valt nooit in het weekend of op een feestdag. Een voorbeeld: Vandaag is het 7 oktober en je zegt de huur op. De einddatum van jouw huurcontract is dan 7 november. Valt 7 november in het weekend dan loopt de huur door tot de eerstvolgende werkdag ná het weekend. Je kunt de huur opzeggen via mijn HEEMwonen. Log in en ga naar ’Mijn contracten’ en klik vervolgens op ‘contract beëindigen’.

Kunnen we je helpen?

We zijn vandaag telefonisch niet bereikbaar

Door onderbezetting bij ons team Service & Advies zijn we vandaag telefonisch niet bereikbaar. Voor spoedgevallen kun je uiteraard altijd bellen naar naar 045 645 4444.

We doen er alles aan om zo snel mogelijk weer bereikbaar te zijn! Bedankt voor het begrip.