Veelgestelde vragen categorie: Ongedierte

HomeOngedierte

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel dan met ons servicecentrum op nummer (045) 645 4444. Een technisch beheerder komt dan bij je langs om te bekijken waar de houtwormen precies zitten. Hij zal ook de herstelopdracht aan een gespecialiseerd bedrijf geven.

Als je een serviceabonnement bij ons hebt afgesloten, dan kun je ons hiervoor bellen (045) 645 4444. Wij zorgen er dan voor dat de nesten bestreden worden. Heb je geen serviceabonnement? Dan moet je de nesten zelf (laten) bestrijden. Tip: stop geen gaten dicht bij een wespennest. Dit maakt de wespen alleen maar agressiever.

Je kunt de ratten bestrijden door het zetten van vallen of zelf een bedrijf hiervoor inschakelen.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het bestrijden van ratten, muizen, wespen en bijen in en rondom jouw woning. Heb je een service abonnement afgesloten bij HEEMwonen? Dan bestrijden wij een wespen- of bijennest. Is er sprake van rattenoverlast in jouw wijk? Neem contact op met jouw gemeente via 14045. Meer informatie vind je via: https://www.landgraaf.nl/overlast-van-dieren of https://www.kerkrade.nl/ongediertebestrijding.

Kunnen we je helpen?

Tijdelijk minder goed bereikbaar

Op dit moment zijn we minder goed bereikbaar door een stroomstoring. Onze telefoon is doorgeschakeld naar onze boodschappendienst. Voor spoedgevallen kun je bellen naar naar 045 645 4444.

We doen er alles aan om zo snel mogelijk weer bereikbaar te zijn!