HomeVoor bewonersBuren en buurtMeedenken

Meedenken

Wil je als bewoner graag jouw stem laten horen? Word dan lid van het HEEMpanel. Het kost je niets en verplicht je tot niets. Als lid krijg je af en toe een korte vragenlijst per e-mail toegestuurd.

HEEMpanel

Het HEEMpanel, exclusief voor bewoners van HEEMwonen. Hier krijg jij de kans om jouw stem te laten horen! Jouw ervaringen, ideeën en feedback zijn essentieel om onze diensten te verbeteren en het woongenot te optimaliseren. Samen bouwen we aan een betere woonervaring bij HEEMwonen.

Laat je stem horen

Wil je als bewoner graag jouw stem laten horen? Word dan lid van het HEEMpanel. Het kost je niets en verplicht je tot niets. Als lid krijg je af en toe een korte vragenlijst per e-mail toegestuurd. Deze gaat over onderwerpen waar je als bewoner mee te maken kunt krijgen. Je bepaalt zelf hoe vaak je meedoet. Het invullen is altijd anoniem. Wij kunnen wel zien dat je lid bent van het HEEMpanel, maar niet welke antwoorden je op de vragen geeft. Meld je vandaag nog aan!

Het HEEMpanel is bedoeld voor bewoners van HEEMwonen. Ben je aangemeld voor het HEEMpanel, maar ontvang je de e-mails niet? Kijk dan eens in je reclame of spam inbox!

Centraal Bewoners Overleg HEEMwonen (CHOH)

In Kerkrade en Landgraaf zijn vier bewonersverenigingen actief. Zij werken samen in het Centraal Bewoners Overleg HEEMwonen (CHOH). Het CHOH komt op voor de belangen van de bewoners van HEEMwonen. Regelmatig overlegt het CHOH met HEEMwonen over zaken die voor bewoners van belang zijn, van huurbeleid tot leefbaarheid. Op de website van het CHOH vind je actuele informatie en contactgegevens.

Bestuur CHOH

Voorzitter: Anjo Coervers
Penningmeester: Hans Janssen
Secretaris: Wim Simons

Vier bewonersbelangen-verenigingen

De bewonersverenigingen zijn actief binnen de wijken van HEEMwonen en letten erop dat zaken goed en op de juiste manier geregeld worden. Wanneer zij zien dat steeds hetzelfde probleem speelt bij verschillende woongebouwen of wijken, zoeken ze naar één gezamenlijke oplossing. De vier bewonersbelangenverenigingen hebben hun eigen website waar je informatie en contactgegevens kunt vinden.

  1. Bewoners Vereniging Kerkrade (HVK)
  2. Bewonersbelangenvereniging Nieuwenhagen
  3. Bewonersplatform Schaesberg
  4. Bewonersvereniging Ubach over Worms.

HEEMpanel

"*" geeft vereiste velden aan

Kunnen we je helpen?

We zijn vandaag telefonisch niet bereikbaar

Door onderbezetting bij ons team Service & Advies zijn we vandaag telefonisch niet bereikbaar. Voor spoedgevallen kun je uiteraard altijd bellen naar naar 045 645 4444.

We doen er alles aan om zo snel mogelijk weer bereikbaar te zijn! Bedankt voor het begrip.