HomeVoor bewonersEnergielabel opnemen

Energielabel opnemen

HEEMwonen laat alle woningen opmeten om het energielabel te bepalen. De firma PVM voert deze metingen uit. De meeste woningen zijn in de afgelopen jaren al opgemeten. Als jouw woning nog niet is opgemeten, dan heb je een brief ontvangen. Via deze pagina kun je een afspraak plannen voor de meting. 

Over het opnemen

Als je een afspraak hebt ingepland, wordt je thuis bezocht door een medewerker van PVM. Medewerkers van PVM dragen altijd herkenbare kleding en kunnen zich legitimeren. Vraag of de medewerker zich legitimeert als hij of zij dit niet uit zichzelf doet. Het bezoek duurt maximaal een uur.

Afspraak inplannen

Klik op de link hieronder om een afspraak te maken om je woning te laten opmeten. Je kunt een dag en tijdstip kiezen dat je het beste schikt.

Nieuwenhagen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over het opnemen van de energielabels door PVM. 

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over het opnemen van het energielabel voor PVM? Wij helpen je graag verder. Klik op de vraag om hiervan het antwoord zichtbaar te maken!

Nee, je huur verandert niet aan de hand van de opname van je energielabel. Bij de huur is al rekening gehouden met het energielabel.  Als een bewoner de huur opzegt, passen we de huur van die woning zo nodig aan. We letten dan onder andere op het energielabel, de oppervlakte van de woning en de WOZ-waarde.

Ja, het is noodzakelijk dat iemand thuis is tijdens de opname. Dit mag ook iemand anders zijn, zoals een familielid of buurman.

Ja, als woningcorporatie zijn we wettelijk verplicht om over een actueel energielabel te beschikken. Ook het registreren van de juiste maten en oppervlaktes van de woningen is wettelijk verplicht. PVM meet veel gegevens in één keer. Het voordeel daarvan is dat we niet elk jaar hoeven langs te komen.

Kunnen we je helpen?

Tijdelijk minder goed bereikbaar

Op dit moment zijn we minder goed bereikbaar door een stroomstoring. Onze telefoon is doorgeschakeld naar onze boodschappendienst. Voor spoedgevallen kun je bellen naar naar 045 645 4444.

We doen er alles aan om zo snel mogelijk weer bereikbaar te zijn!