HomeVoor bewonersHuur en betalenHuurtoeslag

Huurtoeslag

Huurtoeslag is een bijdrage van de overheid in de huurkosten. Of je voor huurtoeslag in aanmerking komt, is onder andere afhankelijk van je gezinssamenstelling, inkomen en huurprijs. Ook mag je niet te veel spaargeld hebben. Op de website van de Belastingdienst kun je controleren of je recht hebt op huurtoeslag. Maak een proefberekening op www.toeslagen.nl/huurtoeslag

Sinds 1 januari 2020 komen meer bewoners in aanmerking voor huurtoeslag. Vanaf dat jaar zijn namelijk de harde inkomensgrenzen voor de huurtoeslag vervallen. Veel bewoners weten dit (nog) niet en lopen hierdoor huurtoeslag mis. Check op de website van de Belastingdienst dus alsnog of je recht hebt op huurtoeslag over 2023. Dit kan nog tot 1 september 2024. 

Wil je weten of je in aanmerking komt voor meerdere toeslagen of gemeentelijke regelingen? Neem dan ook eens een kijkje op  www.datgeldtvoormij.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?

Wij staan voor je klaar!

Laat jouw gegevens hier achter, dan bellen wij je binnen twee werkdagen terug.

Kunnen we je helpen?

Tijdelijk minder goed bereikbaar

Op dit moment zijn we minder goed bereikbaar door een stroomstoring. Onze telefoon is doorgeschakeld naar onze boodschappendienst. Voor spoedgevallen kun je bellen naar naar 045 645 4444.

We doen er alles aan om zo snel mogelijk weer bereikbaar te zijn!