HomeHet Jaarverslag van 2023!

Het Jaarverslag van 2023!

Samen Buurtmaken voor een mooie toekomst.

Bij HEEMwonen zijn we meer dan een woningcorporatie. We begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om een thuis te hebben. Waar je met plezier leeft en helemaal jezelf kunt zijn. Die omgeving creëer je niet alleen, maar samen. Als een goede buur staan we voor elkaar klaar. Dát is Samen Buurtmaken.

Met trots presenteren we ons jaarverslag 2023, waarin we terugblikken op belangrijke ontwikkelingen en vooruitkijken naar 2024.

Wonen voorop

In 2023 stond het maatschappelijk thema wonen opnieuw centraal. We blijven ons inzetten voor betaalbare, duurzame en passende woningen voor iedereen. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of herbestemming van leegstaande panden, bij deze opgave staat het wonen voorop. We vinden het belangrijk dat mensen zich thuis voelen. Dát is de kern van onze koers. En daar zetten we ons elke dag voor in.

Veerkrachtige wijken

Onze wijken zijn divers en hebben soms extra aandacht nodig. We investeren daarom fors in de wijken en buurten in Kerkrade en Landgraaf om de leefbaarheid te vergroten en de wijken toekomstbestendig te maken.

Samenwerking

Samenwerking is de sleutel tot succes. Met bewoners, maatschappelijke partners en (lokale) overheden werken we aan projecten die de leefbaarheid verbeteren. Dit voorjaar presenteerden we bijvoorbeeld het ambitieplan Kerkrade Oost, een resultaat van intensieve samenwerking.

Kijk vooruit

Met een positieve houding en vastberadenheid blijven we stappen zetten om bewoners zich thuis te laten voelen en onze buurten sterker te maken. We geloven in de kracht van samen buurtmaken en deze koers blijft onverminderd relevant voor de opgave die we gezamenlijk hebben in Parkstad.

Lees hier ons hele jaarverslag: HEEMwonen Jaarverslag 2023

Kunnen we je helpen?

Ken jij de Buurtmaker van het jaar?

Met de “Buurtmaker van het jaar” verkiezing willen we deze bijzondere bewoners in het zonnetje zetten. Daarom zijn we op zoek naar de helden van de buurt, groot en klein, die zich met een goed hart inzetten voor de buurt en de buren.

Ken jij deze persoon? Nomineer hem of haar dan  als Buurtmaker van het jaar via de knop hieronder!