HomeOver onsGovernanceDave Huntjens

Dave Huntjens

Even voorstellen

Dave Huntjens is sinds februari 2017 lid van de Auditcommissie en vanaf januari 2022 ook vice-voorzitter van de Raad van Commissarissen.

Ik heb bedrijfseconomie gestudeerd aan de universiteit in Maastricht. Na jarenlang in de beleggingswereld en in financiële functies gewerkt te hebben, voelde ik echter dat ik veel meer energie kreeg van het werken met mensen dan met geld en dat ik graag een maatschappelijke bijdrage wilde leveren. Daarom heb ik in 2007 de overstap gemaakt naar het primair onderwijs. Als bestuurder heb ik hier de mogelijkheid omstandigheden te creëren die leerkrachten in staat stellen iedere dag weer het goede te doen voor kinderen. Goed onderwijs maakt voor de toekomst van kinderen immers een enorm verschil. Dit doe ik met veel plezier en voldoening. Momenteel in Panningen (Noord-Limburg) bij onderwijsstichting Prisma voor vier dagen in de week. Daardoor heb ik ook voldoende tijd voor het werken bij HEEMwonen. In mijn vrije tijd sport ik verder graag (voetbal, tennis, hardlopen) en geniet ik vooral van het leven.

Ik vind het belangrijk dat HEEMwonen goede en betaalbare woningen biedt aan mensen die dat nodig hebben. De betaalbaarheid staat voor mij dus voorop. Helaas worden de verschillen in onze maatschappij steeds groter. Dat baart mij wel zorgen. Terwijl een kleine groep mensen steeds rijker wordt, hebben veel mensen in ons land het moeilijk om iedere maand de rekeningen te betalen. Naar mijn mening kunnen wij als HEEMwonen een bijdrage leveren door de huur zo laag mogelijk te houden, goede woningen te bieden en samen met huurders te zorgen voor een zo prettig mogelijke leefomgeving.

Kunnen we je helpen?

Tijdelijk niet bereikbaar

Vandaag (11-04) zijn wij tijdelijk niet telefonisch bereikbaar tot 17:00u.

Voor spoedgevallen zijn we uiteraard 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Je kunt hiervoor bellen naar 045 645 4444.