HomeVoor bewonersBuren en buurtLeefbaarheidHennep en drugs

Hennep en drugs

HEEMwonen staat niet toe dat in haar huurwoningen hennep wordt geteeld of geknipt, zelfs niet dat hiervoor voorbereidende handelingen worden verricht.

Hennep en drugs

In onze huurwoningen staan wij geen enkele activiteit toe die op grond van de Opiumwet strafbaar is gesteld. Dit geldt dus ook voor drugshandel en de aanwezigheid van hennep en/of drugs!

Strikt beleid

Wij hebben een duidelijk beleid wat betreft hennep en drugs(handel) in onze woningen. Wij accepteren dit niet en starten altijd een ontbindings- en ontruimingsprocedure bij de rechter. Wij voeren dit beleid strikt uit. Met dit beleid willen wij overlast, gevaarlijke situaties en criminele activiteiten voorkomen.
Huurders die ons beleid overtreden, stellen wij aansprakelijk voor de kosten die hieruit voortvloeien. Denk aan juridische kosten, maar ook aan herstelkosten van de woning. Bovendien kunnen zij een naheffing van de Belastingdienst verwachten en een forse rekening plus boete van het energiebedrijf.

Meld drugs!

https://www.meldmisdaadanoniem.nl/Je kunt een hennepkwekerij herkennen door afgeplakte ramen en deuren, een zoemend geluid van ventilatoren, roosters op vreemde plekken aan de gevel, stank en vocht. Als je denkt dat er in jouw buurt hennep gekweekt/bewerkt wordt of dat er in drugs gehandeld wordt, neem dan contact op met de politie op nummer 0900 8844, meld de misdaad anoniem: 0800 7000 of bezoek de website. Ook kun je jouw vermoeden bespreken met een medewerker van HEEMwonen. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer (045) 645 44 44.

Een gewaarschuwd mens…

Laat je niet verleiden tot het kweken/bewerken van hennep of handelen in drugs als je financiële problemen hebt. Vraag hulp bij de gemeente of neem contact met ons op. Wij helpen je graag om jouw financiën weer op orde te krijgen. Kijk eens eens op watzetjijophetspel.nl.

Kunnen we je helpen?

Tijdelijk minder goed bereikbaar

Op dit moment zijn we minder goed bereikbaar door een stroomstoring. Onze telefoon is doorgeschakeld naar onze boodschappendienst. Voor spoedgevallen kun je bellen naar naar 045 645 4444.

We doen er alles aan om zo snel mogelijk weer bereikbaar te zijn!