HomeVoor bewonersVeelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder. Klik op de vraag om hiervan het antwoord zichtbaar te maken!

Waar kunnen we je mee helpen?

We kunnen helaas niet alle woningen tegelijk aanpakken. Je ontvangt ver van te voren van ons bericht als we je woning gaan renoveren. Heb je nog geen bericht gehad? Dan is het ook nog niet duidelijk of en wanneer er een renovatie plaatsvindt. Als er iets kapot is in je woning kun je dit uiteraard bij ons melden via deze link.

Uiteraard blijft HEEMwonen verantwoordelijk voor het onderhoud van je woning, ook al wordt je woning in de toekomst gesloopt. De veiligheid van onze huurders staat altijd voorop. Wel zullen we onderdelen alleen vervangen als dat echt nodig is en zullen we eerder kiezen voor een eenvoudigere oplossing.

Wanneer je een lichamelijke beperking hebt, heb je misschien recht op een medische aanpassing in huis. De gemeente waarin je woont, regelt deze voorzieningen in huis via de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO). Voor meer informatie kun je contact opnemen met de gemeente Landgraaf (045) 569 52 22 of Kerkrade (045) 567 67 67.

Ja, tijdens de werkzaamheden plaatsen we een steiger in je voortuin en achtertuin. Deze is ongeveer één meter breed.

Als de buitenkraan nog goed is, kan deze worden teruggeplaatst. Voor de start van de renovatie kijken we hier samen naar.

Helaas is het niet toegestaan om een satellietschotel aan de nieuwe gevel of het dak te monteren. Je kunt aanvullende informatie vinden in de folder Klussen en verbeteren.

Wil je verhuizen?

Woningcorporaties kunnen je alleen een woning toewijzen die past bij jouw inkomen. Op deze pagina vind je meer informatie over passend toewijzen.

Kunnen we je helpen?

Tijdelijk minder goed bereikbaar

Op dit moment zijn we minder goed bereikbaar door een stroomstoring. Onze telefoon is doorgeschakeld naar onze boodschappendienst. Voor spoedgevallen kun je bellen naar naar 045 645 4444.

We doen er alles aan om zo snel mogelijk weer bereikbaar te zijn!