HomeWe zijn benieuwd naar uw mening!

We zijn benieuwd naar uw mening!

Woont of werkt u in de wijk Rolduckerveld in Kerkrade? Dan zijn we benieuwd naar uw mening. Wat vindt u van het wonen en werken in de wijk? De partijen die in de wijk actief zijn (HEEMwonen, gemeente Kerkrade en Wonen Zuid) hebben onderzoeksbureau USP Marketing Consultancy gevraagd hiernaar een onderzoek uit te voeren.

We vinden het fijn als u meedoet en ons zo laat weten wat u van Rolduckerveld vindt. Ook als u niet in de wijk woont, maar er af toe komt om bijvoorbeeld te sporten, te winkelen of voor school kunt u meedoen. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten. Onder alle deelnemers worden 10 cadeaubonnen van 50 euro verloot.

Deelnemen kan via deze link https://usp.nebu.com/q?Quest=ROLD  of scan de QR-code hieronder. 

Alle antwoorden worden anoniem verwerkt. Heeft u vragen over het deelnemen aan de enquête of een andere vraag over het onderzoek? Neem dan contact op met onderzoeksbureau USP Marketing Consultancy via rolduckerveld@usp-onderzoek.nl.

Kunnen we je helpen?

Tijdelijk minder goed bereikbaar

Op dit moment zijn we minder goed bereikbaar door een stroomstoring. Onze telefoon is doorgeschakeld naar onze boodschappendienst. Voor spoedgevallen kun je bellen naar naar 045 645 4444.

We doen er alles aan om zo snel mogelijk weer bereikbaar te zijn!