Hulp bij energiecrisis

U maakt zich misschien zorgen om de hoge energieprijzen. We begrijpen die zorgen en trekken ons dit aan. Door zo veel mogelijk woningen te renoveren en dus energiezuinig te maken, kunnen we het grootste verschil maken. Daardoor houden de woningen veel meer warmte binnen en dalen de energiekosten. Maar we kunnen helaas niet alles en ook niet alles tegelijk. In dit bericht leest u waar u terecht kunt voor tips en advies, ook als uw woning niet op korte termijn verduurzaamd wordt.

We werken ontzettend hard aan het energiezuinig maken van onze woningen. En dat blijven we doen, zo snel als we kunnen. Maar helaas kunnen we niet alle gebouwen meteen aanpakken. Als uw woning aan de beurt is, dan laten we u dat van tevoren weten. Als u dus niks van ons hoort, is het een goed idee om te kijken hoe u op een andere manier energie kunt besparen.

WoonWijzerWinkel Limburg
De WoonWijzerWinkel kan u daarmee helpen. Iedere inwoner van een gemeente in Parkstad kan gebruik maken van de WoonWijzerWinkel. Deze organisatie heeft Energiebespaarcoaches opgeleid. Zij geven u tips en adviezen om kosten te besparen. Dit is helemaal gratis

Wilt u in contact komen met een energiebesparingscoach van de WoonWijzerWinkel Limburg? Doe dit dan door te bellen naar (045) 747 00 51 of te mailen naar webshop@woonwijzerwinkel.nl.

Vacature energiecoach
De WoonWijzerWinkel zoekt nog energiebespaarcoaches. Lijkt het u mooi om meer te leren over energie besparen en iets voor anderen te betekenen? Bekijk dan hier de vacature.

Voorzieningenwijzer
Wist u dat de Parkstad gemeenten ook extra service bieden via De VoorzieningenWijzer? Vraag gratis een adviesgesprek aan. De adviseur bekijkt dan samen met u waar u recht op hebt en weet precies welke toeslagen en/of regelingen er voor u gelden. Zo weet u zeker dat u niets mis loopt. En dat geeft rust!\ Advies aanvragen of zelf een check doen? Kijk op www.datgeldtvoormij.nl.

Veelgestelde vragen en antwoorden
We hebben een lijstje met vragen gemaakt die u misschien heeft. De antwoorden staan eronder. Bekijk de lijst hier. Heeft u nog andere vragen of behoefte aan een luisterend oor? Bel ons dan gerust: 045 645 4444