Dave Huntjens stelt zich voor

Dave Huntjens is vice-voorzitter van de RvC lid van de Auditcommissie. Dave: "Ik ben 49 jaar en woon samen met mijn vriendin Diana in Ulestraten. Tot vorig jaar was ik bestuurder van de onderwijsorganisatie MosaLira in Maastricht. Ik heb nu even geen baan. De komende maanden onderzoek ik mijn toekomstplannen: kies ik voor een leuke uitdagende vaste baan met fijne collega’s? Of wil ik werken als zelfstandig ondernemer en aan de slag bij verschillende organisaties, met steeds weer verschillende mensen? In de vrije tijd die ik nu heb ga ik sporten (voetbal, tennis, hardlopen) en doe ik er alles aan om gezonder te leven. Ik train voor mijn eerste marathon (hopelijk komende november in New York).

In de Raad van Commissarissen ben ik lid van de Auditcommissie. Wij letten op de financiën en de bedrijfsvoering van HEEMwonen. Ik heb zelf bedrijfseconomie gestudeerd. Bij MosaLira was ik eindverantwoordelijk voor financiën, personeel, huisvesting en ICT. Samenwerken met mensen en een bijdrage leveren aan de maatschappelijke opdracht die HEEMwonen heeft, doe ik graag. Ik kom met veel plezier naar de overleggen met het Centraal Huurders Overleg HEEMwonen (CHOH) en de Ondernemingsraad.

Ik vind het belangrijk dat HEEMwonen goede en betaalbare woningen biedt aan mensen die dat nodig hebben. De betaalbaarheid van de woningen staat voor mij voorop. Helaas worden de verschillen in onze maatschappij steeds groter. Dat baart mij wel zorgen. Terwijl een kleine groep mensen steeds rijker wordt, hebben veel mensen in ons land het moeilijk om iedere maand alle rekeningen te betalen. Ik let er dus op dat wij als HEEMwonen een bijdrage leveren voor onze huurders door een zo laag mogelijke huur te vragen, een zo goed mogelijke woning te bieden en samen met huurders te zorgen voor een zo prettig mogelijke leefomgeving."