HomeLandgraafParkheide

Parkheide

Parkheide (of Parkhei) is een fijne buurt om te wonen in Landgraaf. De verschillende voorzieningen en warme gemeenschap maken deze woonwijk een ideale plek voor veel mensen.

Voorzieningen in de buurt

In Parkheide vind je alles wat je nodig hebt voor het dagelijks leven binnen handbereik. Lokale winkels, supermarkten en gezellige restaurants liggen op loopafstand. Ook liggen er basisscholen en een peuteropvang. Als sporter kun je op verschillende plekken terecht. Een potje tennissen kan bij Tennisclub Parkheide en krachttraining doe je onder andere bij Health Club Landgraaf.

Bereikbaarheid en openbaar vervoer

Parkheide ligt dichtbij de verbindingswegen naar andere delen van Landgraaf en omliggende gebieden. Dankzij de bereikbaarheid van wegen en het openbaar vervoer ben je altijd goed verbonden. Of je nu naar het werk, school of gewoon de stad wilt.

Huur een woning in Parkheide

Wil je in Parkheide wonen? Bezoek Thuis in Limburg om ons aanbod (sociale) huurwoningen te ontdekken. Schrijf je kosteloos in en reageer onbeperkt op woningen die aansluiten bij jouw wensen. En wie weet noem jij Parkheide binnenkort jouw thuis!

Overige wijken

Rimburg
Groenstraat
Waubach
Lauradorp
Namiddagsche Driessen
Parkheide
Abdissenbosch
Nieuwenhagen
Hoefveld
Op de Kamp
De Dormig
Lichtenberg

Kunnen we je helpen?

Ken jij de Buurtmaker van het jaar?

Met de “Buurtmaker van het jaar” verkiezing willen we deze bijzondere bewoners in het zonnetje zetten. Daarom zijn we op zoek naar de helden van de buurt, groot en klein, die zich met een goed hart inzetten voor de buurt en de buren.

Ken jij deze persoon? Nomineer hem of haar dan  als Buurtmaker van het jaar via de knop hieronder!