HomeNieuwenhagenOp de Kamp

Op de Kamp

Op De Kamp is een fijne woonplek met veel winkelgemak. De wijk grenst aan Lichtenberg, De Dormig, Nieuwenhagerheide en Oud Nieuwenhagen.

Voorzieningen in de buurt

Het centrale punt in de buurt is Winkelcentrum Op de Kamp. Dit overdekte winkelcentrum heeft een veel verschillende winkels en eetgelegenheden, waardoor het een uitstekende bestemming voor zowel shoppen als eten is. Je vindt er alles voor een dagje winkelplezier, van dagelijkse boodschappen tot mode en meer. Voor gezinnen met schoolgaande kinderen biedt Op de Kamp optimale toegang tot onderwijs. Het Eijkhagen College en het Brandenberg College liggen op slechts 5 minuten fietsafstand. Jongeren kunnen snel en gemakkelijk hun weg naar school vinden.

Bereikbaarheid en openbaar vervoer

Wil je er met de trein op uit? Op slechts 7 minuten fietsen heb je directe verbindingen naar omliggende steden zoals Heerlen, Maastricht en Sittard. Ga je liever met de bus? Er zijn verschillende bushaltes.

Huur een woning in Op de Kamp

Wil je in Op de Kamp wonen? Bezoek Thuis in Limburg om ons aanbod (sociale) huurwoningen te ontdekken. Schrijf je kosteloos in en reageer onbeperkt op woningen die aansluiten bij jouw wensen. En wie weet noem jij Op de Kamp binnenkort jouw thuis!

Overige wijken

Rimburg
Groenstraat
Waubach
Lauradorp
Namiddagsche Driessen
Parkheide
Abdissenbosch
Nieuwenhagen
Hoefveld
Op de Kamp
De Dormig
Lichtenberg

Kunnen we je helpen?

Openingstijden Carnaval

Op carnavalsmaandag (12-02) en dinsdag (13-02) zijn we gesloten.

Voor spoedgevallen zijn we uiteraard 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Je kunt hiervoor bellen naar 045 645 4444.

Fijne carnaval!