HomeNieuwenhagenHoefveld

Hoefveld

Hoefveld staat bekend om zijn gemak en toegankelijkheid. Zowel op het gebied van voorzieningen als bereikbaarheid.

Voorzieningen in de buurt

Hoefveld biedt verschillende voorzieningen voor bewoners van alle leeftijden. De wijk is gunstig gelegen voor gezinnen met schoolgaande kinderen. Het Eijkhagen College en Brandenberg College liggen op slechts 7 minuten fietsafstand. Het overdekte Winkelcentrum op de Kamp bereik je ook binnen 7 minuten op de fiets. Hier kun je terecht voor een lekkere lunch, dagelijkse boodschappen, mode en nog veel meer. Ook kent Hoefveld een actief verenigingsleven.

Bereikbaarheid en openbaar vervoer

Hoefveld grenst aan de provinciale weg, waardoor bewoners makkelijk met de auto kunnen reizen. Gebruik je liever het openbaar vervoer? Er zijn diverse bushaltes in de buurt. je met de trein? Dan ben je binnen 10 minuten fietsen op het station van Landgraaf. Vanaf hier kun je direct naar omliggende steden reizen, zoals Heerlen, Maastricht en Sittard.

Huur een woning in Hoefveld

Wil je in Hoefveld wonen? Bezoek Thuis in Limburg om ons aanbod (sociale) huurwoningen te ontdekken. Schrijf je kosteloos in en reageer onbeperkt op woningen die aansluiten bij jouw wensen. En wie weet noem jij Hoefveld binnenkort jouw thuis!

Overige wijken

Rimburg
Groenstraat
Waubach
Lauradorp
Namiddagsche Driessen
Parkheide
Abdissenbosch
Nieuwenhagen
Hoefveld
Op de Kamp
De Dormig
Lichtenberg

Kunnen we je helpen?

Openingstijden Carnaval

Op carnavalsmaandag (12-02) en dinsdag (13-02) zijn we gesloten.

Voor spoedgevallen zijn we uiteraard 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Je kunt hiervoor bellen naar 045 645 4444.

Fijne carnaval!