HomeLandgraafNamiddagsche Driessen

Namiddagsche Driessen

Namiddagsche Driessen is een bijzondere wijk met een verhaal. Ooit was dit deel van Landgraaf onderdeel van de voormalige gemeente Ubach over Worms.

Een stukje geschiedenis

In 1981 ontstond de wijk als een project. Er werden 58 woningen gebouwd. De eerste bewoners verhuisden later dat jaar naar de nieuwe woningen in de straten van Spaarweiden en Eikehof. En zo is de buurt geboren.

Voorzieningen in de buurt

Namiddagsche Driessen biedt verschillende lokale voorzieningen. Van kleine winkels tot diverse dienstverleners. Je vindt hier alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Een van de grootste voordelen van wonen in Namiddagsche Driessen is de ligging van natuurgebied Brunssummerheide. Hier kun je lekker wandelen en fietsen. En dat praktisch naast de deur!

Bereikbaarheid en openbaar vervoer

De wijk is goed bereikbaar door de verbindingen naar andere steden. Ook kun je gemakkelijk van A naar B met het openbaar vervoer.

Huur een woning in Namiddagsche Driessen

Wil je in Namiddagsche Driessen wonen? Bezoek Thuis in Limburg om ons aanbod (sociale) huurwoningen te ontdekken. Schrijf je kosteloos in en reageer onbeperkt op woningen die aansluiten bij jouw wensen. En wie weet noem jij Namiddagsche Driessen binnenkort jouw thuis!

Overige wijken

Rimburg
Groenstraat
Waubach
Lauradorp
Namiddagsche Driessen
Parkheide
Abdissenbosch
Nieuwenhagen
Hoefveld
Op de Kamp
De Dormig
Lichtenberg

Kunnen we je helpen?

Openingstijden Carnaval

Op carnavalsmaandag (12-02) en dinsdag (13-02) zijn we gesloten.

Voor spoedgevallen zijn we uiteraard 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Je kunt hiervoor bellen naar 045 645 4444.

Fijne carnaval!