HomeNieuwenhagenDe Dormig

De Dormig

De Dormig (of D’r Dormig) is een fijne wijk in Nieuwenhagen. Hier heb je alles binnen handbereik en woon je in een comfortabele leefomgeving.

Wonen in De Dormig

Als je woont in De Dormig zijn onderwijs en zorg altijd in de buurt. Het Eijkhagen College en het Beroepscollege Brandenberg zijn maar 2 minuten fietsen. Ideaal dus voor gezinnen met kinderen die naar de middelbare school gaan.

Voorzieningen in de buurt

In De Dormig vind je verschillende winkels en voorzieningen. Een lokale bakker, scooterwinkel en schoonheidssalon zijn binnen handbereik. Op slechts 10 minuten lopen of 3 minuten fietsen bereik je het Winkelcentrum Op de Kamp, waar grotere winkels en supermarkten liggen voor al je boodschappen.

Bereikbaarheid en openbaar vervoer

De Dormig is goed verbonden met de omliggende gebieden. Er zijn veel bushaltes op loopafstand. Ook het treinstation van Landgraaf is op 6 minuten fietsen bereikbaar. De treinen bieden een directe verbinding met steden zoals Heerlen, Sittard en Maastricht.

Huur een woning in De Dormig

Wil je in De Dormig wonen? Bezoek Thuis in Limburg om ons aanbod (sociale) huurwoningen te ontdekken. Schrijf je kosteloos in en reageer onbeperkt op woningen die aansluiten bij jouw wensen. En wie weet noem jij De Dormig binnenkort jouw thuis!

Overige wijken

Rimburg
Groenstraat
Waubach
Lauradorp
Namiddagsche Driessen
Parkheide
Abdissenbosch
Nieuwenhagen
Hoefveld
Op de Kamp
De Dormig
Lichtenberg

Kunnen we je helpen?

Tijdelijk minder goed bereikbaar

Op dit moment zijn we minder goed bereikbaar door een stroomstoring. Onze telefoon is doorgeschakeld naar onze boodschappendienst. Voor spoedgevallen kun je bellen naar naar 045 645 4444.

We doen er alles aan om zo snel mogelijk weer bereikbaar te zijn!