HomeSchaesbergAchter de Haesen

Achter de Haesen

Achter de Haesen is een gebied in de wijk Schaesberg Landgraaf. Na een transformatie heeft de buurt een eigentijds en sfeervol karakter gekregen.

Wonen in Achter de Haesen

De sloop van 73 woningen en een renovatie hebben veranderd in een aantrekkelijke thuisbasis. Wonen in een prettige sfeer met buurtbewoners staat nu centraal.

Voorzieningen in de buurt

In Achter de Haesen vind je veel voorzieningen. Op korte afstand ligt het nieuwe centrumplan Schaesberg, met diverse winkels en faciliteiten. Ook vlakbij ligt “Onger Os”, een buurthuis waar gezellige activiteiten worden georganiseerd. Verder zijn supermarkten, kappers en andere dienstverleners binnen handbereik.

Bereikbaarheid en openbaar vervoer

Achter de Haesen in uitstekend bereikbaar. Het treinstation en diverse bushaltes in de buurt zorgen voor goede verbindingen binnen Landgraaf en andere gemeenten. De woonwijk ligt ook in de buurt van het Charlemagnecollege, een middelbare school.

Huur een woning in Achter de Haesen

Wil je in Achter de Haesen wonen? Bezoek Thuis in Limburg om ons aanbod (sociale) huurwoningen te ontdekken. Schrijf je kosteloos in en reageer onbeperkt op woningen die aansluiten bij jouw wensen. Noem jij Achter de Haesen binnenkort jouw thuis?

Overige wijken

Rimburg
Groenstraat
Waubach
Lauradorp
Namiddagsche Driessen
Parkheide
Abdissenbosch
Nieuwenhagen
Hoefveld
Op de Kamp
De Dormig
Lichtenberg

Kunnen we je helpen?

Openingstijden Carnaval

Op carnavalsmaandag (12-02) en dinsdag (13-02) zijn we gesloten.

Voor spoedgevallen zijn we uiteraard 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Je kunt hiervoor bellen naar 045 645 4444.

Fijne carnaval!