HomeSchaesbergAchter den Winkel

Achter den Winkel

Achter den Winkel is een fijne buurt, gelegen in de wijk Schaesberg in Landgraaf. Het gebied ligt centraal en heeft van alles te bieden.

Wonen in Achter den Winkel

In Achter den Winkel vind je verschillende huurwoningen, van gezellige appartementen tot ruime eengezinswoningen. Er is voor ieder wat wils.

Voorzieningen in de buurt

Het wijkzorgcentrum Calshof is een belangrijk onderdeel van de gemeenschap voor zorg en ondersteuning aan bewoners. Daarnaast zijn er voldoende faciliteiten, zoals kapperszaken en andere dienstverleners.

Bereikbaarheid en openbaar vervoer

De ligging van Achter den Winkel is centraal. Het centrum van Schaesberg is dichtbij, met gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer. Op de hoofdstraat in de buurt stoppen verschillende bussen, waardoor je goed verbonden bent met de rest van Landgraaf en omliggende gemeenten.

Huur een woning in Achter den winkel

Wil je in Achter den Winkel wonen? Bezoek Thuis in Limburg om ons aanbod (sociale) huurwoningen te ontdekken. Schrijf je kosteloos in en reageer onbeperkt op woningen die aansluiten bij jouw wensen. En wie weet noem jij Achter den Winkel binnenkort jouw thuis!

Overige wijken

Rimburg
Groenstraat
Waubach
Lauradorp
Namiddagsche Driessen
Parkheide
Abdissenbosch
Nieuwenhagen
Hoefveld
Op de Kamp
De Dormig
Lichtenberg

Kunnen we je helpen?

Kantoor gesloten

Vrijdag (17-05) is ons kantoor gesloten i.v.m. een training.

Voor spoedgevallen zijn we uiteraard 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Je kunt hiervoor bellen naar 045 645 4444.