HomeKerkrade-OostBleijerheide

Bleijerheide

Bleijerheide, gelegen in Kerkrade-Oost, is een wijk met een bijzonder karakter. De omgeving is lekker groen en de buurt is sociaal.

Wonen in Bleijerheide

Deze buurt is ideaal voor gezinnen, stellen en personen die op zoek zijn naar een comfortabele en karaktervolle woonomgeving. De Duitse grens is bereikbaar op loopafstand en in 5 minuten ben je op de fiets in het centrum van Kerkrade.

Voorzieningen in de buurt

Bleijerheide heeft een aantal voorzieningen, zoals het gemeenschapshuis Patronaat. Aan het Maria Gorettiplein vind je onder andere de Plus, ALDI, een apotheek en fysio. Net achter dit plein ligt ook Schacht Nulland.

Gebiedsontwikkeling Bleijerheide

De afgelopen jaren werkte HEEMwonen samen met de Gemeente Kerkraden aan SUPERLOCAL. Nu is de rest van de buurt aan de beurt. Het doel? De kwaliteit van wonen en leven in Bleijerheide vergroten. Dat gebeurt onder andere door slim te investeren in duurzaamheid.

Huur een woning in Bleijerheide

Wil je in Bleijerheide wonen? Bezoek Thuis in Limburg om ons aanbod (sociale) huurwoningen te ontdekken. Schrijf je kosteloos in en reageer onbeperkt op woningen die aansluiten bij jouw wensen. Wie weet wordt Bleijerheide binnenkort jouw thuis!

Overige wijken

Rimburg
Groenstraat
Waubach
Lauradorp
Namiddagsche Driessen
Parkheide
Abdissenbosch
Nieuwenhagen
Hoefveld
Op de Kamp
De Dormig
Lichtenberg

Kunnen we je helpen?

We zijn vandaag telefonisch niet bereikbaar

Door onderbezetting bij ons team Service & Advies zijn we vandaag telefonisch niet bereikbaar. Voor spoedgevallen kun je uiteraard altijd bellen naar naar 045 645 4444.

We doen er alles aan om zo snel mogelijk weer bereikbaar te zijn! Bedankt voor het begrip.