HomeNieuwenhagenDe Streep

De Streep

De Streep is een levendige buurt in Nieuwenhagen.

Wonen in De Streep

De Streep trekt bewoners van alle leeftijden aan door het unieke karakter van de wijk en de beschikbare voorzieningen.

Voorzieningen in de buurt

In De Streep zijn kleinere winkels, hobbywinkels en een vishandel te vinden. Daarnaast ligt er een fitnesscentrum. Ga je graag uiteten? Bij de gezellige restaurantjes geniet je van heerlijk eten. Ook handig: het Eijkhagen College ligt vlakbij. Dit maakt De Streep ideaal voor gezinnen met kinderen op de middelbare school.

Bereikbaarheid en openbaar vervoer

De Streep is uitstekend bereikbaar. Verschillende bushaltes langs de Heerlenseweg zorgen voor goede bereikbaarheid, waardoor je gemakkelijk de omliggende gebieden kunt verkennen. In een handomdraai ben je in het centrum van Landgraaf, Heerlen of Kerkrade. Het treinstation is binnen 10 minuten te bereiken. Vanuit hier heb je een goede verbinding met Heerlen, Maastricht en Sittard.

Huur een woning in De Streep

Wil je in De Streep wonen? Bezoek Thuis in Limburg om ons aanbod (sociale) huurwoningen te ontdekken. Schrijf je kosteloos in en reageer onbeperkt op woningen die aansluiten bij jouw wensen. En wie weet noem jij De Streep binnenkort jouw thuis!

Overige wijken

Rimburg
Groenstraat
Waubach
Lauradorp
Namiddagsche Driessen
Parkheide
Abdissenbosch
Nieuwenhagen
Hoefveld
Op de Kamp
De Dormig
Lichtenberg

Kunnen we je helpen?

Tijdelijk minder goed bereikbaar

Op dit moment zijn we minder goed bereikbaar door een stroomstoring. Onze telefoon is doorgeschakeld naar onze boodschappendienst. Voor spoedgevallen kun je bellen naar naar 045 645 4444.

We doen er alles aan om zo snel mogelijk weer bereikbaar te zijn!