HomeKerkrade-WestKaalheide

Kaalheide

Kaalheide (of Kaalhei) is een karaktervolle buurt in Kerkrade-West. De wijk kent een rijke geschiedenis en biedt unieke bezienswaardigheden.

Wonen in Kaalheide

Kaalheide is een wijk met historie. De naam verwijst naar het onbegroeide heideveld dat ooit op deze plek lag. Deze buurt heeft een sterke identiteit en voelt als een hechte gemeenschap. Bewoners van Kaalheide zijn trots op de historie en cultuur van de wijk.

Roda JC en harmonie St. Jozef Kaalheide

Het meest bekend in Kaalheide is het Gemeentelijk Sportpark Kaalheide, waar voetbalclub Roda JC vroeger speelde. Dit maakt het een plek vol herinneringen en betekenis voor de lokale bevolking. Niet alleen Roda JC, maar ook harmonie St. Jozef Kaalheide is een bekende naam.

Huur een woning in Kaalheide

Wil je in Kaalheide wonen? Bezoek Thuis in Limburg om ons aanbod (sociale) huurwoningen te ontdekken. Schrijf je kosteloos in en reageer onbeperkt op woningen die aansluiten bij jouw wensen. En wie weet noem jij Kaalheide binnenkort jouw thuis!

Overige wijken

Rimburg
Groenstraat
Waubach
Lauradorp
Namiddagsche Driessen
Parkheide
Abdissenbosch
Nieuwenhagen
Hoefveld
Op de Kamp
De Dormig
Lichtenberg

Kunnen we je helpen?

Openingstijden Carnaval

Op carnavalsmaandag (12-02) en dinsdag (13-02) zijn we gesloten.

Voor spoedgevallen zijn we uiteraard 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Je kunt hiervoor bellen naar 045 645 4444.

Fijne carnaval!