HomeNieuwenhagenKakert

Kakert

Kakert (of D’r Kakert) is een sfeervolle woonwijk in het westen van Landgraaf. De wijk wordt omringt door de Brunssumerheide.

Een blik op de geschiedenis

De Kakert ontstond als woonwijk in de twintigste eeuw om de groeiende stroom buitenlandse mijnwerkers een huis te bieden. De wijk wordt omgeven door natuur van de 7 heuvelen, het Moltbos en het Kapellerbos.

Sport en recreatie

In de Kakert vind je sportclub de Kakertse Boys en Scouting Pius XIII, waar jongeren avontuurlijke activiteiten kunnen ondernemen. Voor liefhebbers is er ook een fitnesscentrum in de buurt.

Voorzieningen en bereikbaarheid

De dagelijkse boodschappen zijn binnen handbereik, dankzij een supermarkt. Bovendien reis je met het openbaar vervoer gemakkelijk naar andere wijken of gemeenten.

Huur een woning in de Kakert

Wil je in de Kakert wonen? Bezoek Thuis in Limburg om ons aanbod (sociale) huurwoningen te ontdekken. Schrijf je kosteloos in en reageer onbeperkt op woningen die aansluiten bij jouw wensen. En wie weet noem jij de Kakert binnenkort jouw thuis!

Overige wijken

Rimburg
Groenstraat
Waubach
Lauradorp
Namiddagsche Driessen
Parkheide
Abdissenbosch
Nieuwenhagen
Hoefveld
Op de Kamp
De Dormig
Lichtenberg

Kunnen we je helpen?

Tijdelijk minder goed bereikbaar

Op dit moment zijn we minder goed bereikbaar door een stroomstoring. Onze telefoon is doorgeschakeld naar onze boodschappendienst. Voor spoedgevallen kun je bellen naar naar 045 645 4444.

We doen er alles aan om zo snel mogelijk weer bereikbaar te zijn!