HomeKerkrade-OostKerkrade Centrum

Kerkrade Centrum

Wil je wonen in het hart van Kerkrade? Het centrum van Kerkrade biedt verschillende mogelijkheden om te wonen, werken en recreëren.

Wonen in Kerkrade Centrum

De afgelopen jaren heeft Kerkrade Centrum een transformatie ondergaan. Dit heeft geleid tot een mix van moderne en gerenoveerde woningen. De gevarieerde bouwstijlen laat de rijke geschiedenis van de stad op een bijzondere zijn.

Voorzieningen in de buurt

Een van de voordelen van wonen in het centrum is het brede aanbod aan voorzieningen binnen handbereik. Van supermarkten tot winkels en van gezellige cafés tot restaurants. Deze wijk heeft alles wat je nodig hebt in het dagelijkse leven.

Cultuur en recreatie

In Kerkrade Centrum kun je volop genieten van alle culturele en recreatieve activiteiten die de buurt te bieden heeft. Zo vind je er Theater Kerkrade en een mooie Bibliotheek (HuB). Ook het Discovery Museum is een aanrader voor jong en oud. 

Bereikbaarheid en openbaar vervoer

Kerkrade Centrum is uitstekend bereikbaar. Een bus of trein nodig? Dan hoef je niet ver te zoeken. Binnen 10 minuten loop je van de Markt naar het station in Kerkrade. Op 6 minuten loopafstand van de Markt vind je het Oranjeplein. Vanaf hier rijden bussen richting Heerlen en Eygelshoven, maar ook de grens over naar de Duitse steden Herzogenrath en Aken.

Huur een woning in Kerkrade Centrum

Wil je in Kerkrade Centrum wonen? Bezoek Thuis in Limburg om ons aanbod (sociale) huurwoningen te ontdekken. Schrijf je kosteloos in en reageer onbeperkt op woningen die aansluiten bij jouw wensen. En wie weet noem jij Kerkrade Centrum binnenkort jouw thuis!

Overige wijken

Rimburg
Groenstraat
Waubach
Lauradorp
Namiddagsche Driessen
Parkheide
Abdissenbosch
Nieuwenhagen
Hoefveld
Op de Kamp
De Dormig
Lichtenberg

Kunnen we je helpen?

We zijn vandaag telefonisch niet bereikbaar

Door onderbezetting bij ons team Service & Advies zijn we vandaag telefonisch niet bereikbaar. Voor spoedgevallen kun je uiteraard altijd bellen naar naar 045 645 4444.

We doen er alles aan om zo snel mogelijk weer bereikbaar te zijn! Bedankt voor het begrip.