HomeSchaesbergKlinkerkwartier

Klinkerkwartier

Klinkerkwartier heeft een knus karakter. Het is een kleine maar fijne gemeenschap waar mensen elkaar kennen.

Wonen in Klinkerkwartier

Woon je in Klinkerkwartier, dan maak je deel uit van een hechte buurt. Hier begroeten mensen elkaar op straat. Je voelt je er snel thuis. Of je nu een gezin hebt, alleenstaand bent of met je partner woont: Klinkerkwartier biedt een sociale en gastvrije omgeving voor jong en oud.

Voorzieningen in de buurt

Hoewel Klinkerkwartier een kleine buurt is, heeft het wel toegang tot belangrijk voorzieningen. Zo zijn er een huisartsenpraktijk, school, supermarkt en kinderdagverblijf in de buurt. Ook vind je op loopafstand het buurthuis “Onger Os”. Hier worden regelmatig activiteiten georganiseerd en ben je altijd welkom voor een praatje.

Huur een woning in Klinkerkwartier

Wil je in Klinkerkwartier wonen? Bezoek Thuis in Limburg om ons aanbod (sociale) huurwoningen te ontdekken. Schrijf je kosteloos in en reageer onbeperkt op woningen die aansluiten bij jouw wensen. En wie weet noem jij Klinkerkwartier binnenkort jouw thuis!

Overige wijken

Rimburg
Groenstraat
Waubach
Lauradorp
Namiddagsche Driessen
Parkheide
Abdissenbosch
Nieuwenhagen
Hoefveld
Op de Kamp
De Dormig
Lichtenberg

Kunnen we je helpen?

Ken jij de Buurtmaker van het jaar?

Met de “Buurtmaker van het jaar” verkiezing willen we deze bijzondere bewoners in het zonnetje zetten. Daarom zijn we op zoek naar de helden van de buurt, groot en klein, die zich met een goed hart inzetten voor de buurt en de buren.

Ken jij deze persoon? Nomineer hem of haar dan  als Buurtmaker van het jaar via de knop hieronder!